MELD JE AAN EN ONTVANG WELKOMSTKORTING!

VRIJE TIJD

3x activiteiten in Haarlem

In Haarlem is altijd wat te doen, maar speciaal voor de herfstvakantie worden er allerlei extra leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Hieronder vind je onze tips voor leuke dingen om te doen tijdens de herfstvakantie 2019 in en om Haarlem.

3x doen tijdens de herfstvakantie in Haarlem

Midgetgolfbaan Haarlem

Op een bosachtige baan naast de Haarlemmer hout ligt een geweldige midgetgolfbaan. Dit leuke, sportieve en uitdagende spel is leuk om te doen met vrienden of met familie. Het sprookjesachtige bos waarin de baan zich bevindt, maakt tot een magisch uitje voor jong en oud.

VRcafé Haarlem

Ontsnap aan de realiteit en duik in elke wereld die je maar zou willen. Lasergamen, racen of achtbaanritjes, je kunt het zo gek niet bedenken. In het VRcafé zet je je virtual reality bril op en bevindt je je midden in één van de 45+ spellen beschikbaar.

De mooiste herfstfoto’s maken bij Zuid-Kennemerland

Niets schreeuwt meer herfst dan foto’s van stapels rood-oranje bladeren, paddenstoelen en eekhoorntjes. En in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland hebben ze dit in overvloed. Schrijf je in voor een van de vele activiteiten deze herfstvakantie, maak een mooie wandeling of verken het natuurgebied op de fiets. Er is voor ieder wat wils; of je nu samen, alleen of met kinderen gaat. 

AANMELDEN

MELD JE GRATIS AAN VOOR HELY

-

-

-

-

-

-

-

Als er een Hely Hub in de buurt is ontvang je direct een mail om je account mee te activeren. Lees op hely.com/privacy meer over hoe we jouw gegevens verwerken.