MELD JE AAN EN ONTVANG WELKOMSTKORTING!

VRIJE TIJD

3x activiteiten in Den Haag

In Den Haag vind je een heerlijke combinatie van stad en natuur. Zo is er ook tijdens deze herfstvakantie ook weer genoeg te doen voor iedereen. We geven je een paar tips voor leuke activiteiten die je in en om Den Haag kunt doen deze herfst.

3x doen in Den Haag in de herfstvakantie

Museon-Omniversum: One Planet Dome

In One Planet Dome zie je hoe mooi onze aarde is. In het enige koepeltheater in de Benelux bekijk je adembenemende grootbeeldfilms over natuur, cultuur en wetenschap. Op een scherm in de vorm van een halve bol, zo groot als een half voetbalveld. Met filmbeelden overal om je heen, lijkt het alsof je er zelf bij bent. Een fantastisch geluidssysteem maakt deze beleving nog intenser.

Avonturia De Vogelkelder

In dierenspeciaal Avonturia De Vogelkelder koop je niet zomaar een nieuwe halsband voor je hond of een zak kattenvoer. Hier kun je op avontuur terwijl je winkelt! Deze winkel is namelijk tegelijkertijd een mini-dierentuin! Langs de knaagdieren, de Hondenwereld, via de schildpadden, flamingo's, bijzondere vissen en papegaaien vind je je weg naar de uitgang. Als je de korte versie van een bezoek aan Avonturia De Vogelkelder wilt plegen, tenminste. Er is namelijk nog veel meer te beleven!

Madorudam

Nederland is van zichzelf al niet bepaald een groot land, maar om in één dag nou het hele land te zien, dat is misschien wat ambitieus. En toch kan het! Namelijk in een miniatuur versie van ons kikkerlandje: Madurodam! Eventjes voel je je een reus terwijl je in twee stappen door Amsterdam loopt en daarna zonder moeite over Utrecht heen hupst. Daarnaast zijn er ook tal van spectaculaire attracties en de leukste doe-dingen te vinden.

AANMELDEN

MELD JE GRATIS AAN VOOR HELY

-

-

-

-

-

-

-

Als er een Hely Hub in de buurt is ontvang je direct een mail om je account mee te activeren. Lees op hely.com/privacy meer over hoe we jouw gegevens verwerken.