ios
android

ALL YOUR SHARED MOBILITY IN ONE APP

PRESS AND NEWS

header pers pagina

CONTACT US

With Hely you travel flexibly, sustainable and affordably. You can find all your shared mobility, together, in one app. Do you work in media? Please contact us.

  • Matthijs Boon

  • 06 53 93 25 67

  • matthijs.boon@hely.com

Matthijs groot

HELY IN NEWS

Koplopers: “Niet langer een leaseauto voor de happy few, maar mobiliteit voor iedereen”

De 1,5 meter laten we los en we gaan weer terug naar kantoor. Maar hoe komen we daar? Als het aan Ingrid Stafhorst van Hely ligt, krijgen werknemers daarvoor geen leaseauto van de baas, maar een abonnement voor...

ASML’er moet auto laten staan: chipmachinefabrikant opent transferium in Eersel

Een transferium in Eersel en snelbussen van buiten de regio naar Veldhoven. ASML maakt werk van zijn ambitie om meer medewerkers uit de auto te krijgen.

Nieuwe mobiliteitshubs met deelvervoer geopend

De gemeente Amsterdam heeft in samenwerking met Hely en ParkBee twee nieuwe mobiliteitshubs geopend. In een mobiliteitshub kunnen bewoners en bezoekers van Amsterdam verschillende elektrische voertuigen...

Auto in de Edese Enkawijk steeds meer verleden tijd

De Edese nieuwbouwwijk Enka is begonnen met een nieuw, duurzaam project. Om de auto gemakkelijker te laten staan, zijn er nu ook een elektrische deelfietsen beschikbaar.

Deelvervoer is ‘hot’ in Buiksloterham

Buiksloterham ontwikkelt zich tot de meest duurzame woon-en werkplek van Amsterdam. Het laatste innovatieve snufje, een speciale deelvervoer-app, blijkt het goed te doen.

Hoe twee maanden zonder auto voor meer groen in de wijk zorgt

Bewoners aan het deelvervoer krijgen, en tegelijkertijd de leefbaarheid in de wijk vergroten. Klinkt ambitieus, maar het is het uitgangspunt van een experiment dat vanaf september twee maanden in het centrum...

Den Haag blij met deelvervoer-hubs Hely

Wethouder Robert van Asten opende officieel de nieuwe Hely Hub in Den Haag, waarmee divers deelvervoer op drie locaties voor de stad beschikbaar wordt. In de Binckhorst en Bezuidenhout kunnen bewoners en...

Huijsmans: ‘Ontwikkelaars kunnen experimenteren in Delft’

Om de verstedelijkingsopgave te kunnen realiseren roept de gemeente Delft marktpartijen op met haar mee te denken over nieuwe duurzame ontwikkelconcepten. “We willen loskomen van standaard businessmodellen”.

SIGN UP FOR FREE AT HELY

-

-

-

-

Netherlands

-

-

Sign up to stay updated on Hely Hubs near you through our newsletter. If there’s a hub near you, you’ll receive an e-mail right away to activate your account. Read more about how we process your data on hely.com/privacy.