ios
android

MELD JE AAN EN ONTVANG WELKOMSTKORTING!

NIEUWS

HELY HELPT VERDUURZAMING PARKRIJK

Eén van de missies van Hely is het vergroenen en verduurzamen van wijken en steden. Door mobiliteitshubs te plaatsen, is er minder behoefte aan parkeerplaatsen. Deze bespaarde ruimte kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld meer groen. Een voorbeeld van een wijk waar we dit doen is Parkrijk in RijswijkBuiten.

Deze duurzame wijk is gelegen aan het Wilhelminapark in RijswijkBuiten. Hier leent het ook zijn naam aan: Park-rijk. In deze wijk staat duurzaamheid hoog op het prioriteitenlijstje. Zo zijn de huizen extra energiezuinig gebouwd en is er veel aandacht voor de groene en waterrijke inrichting van de openbare ruimte. 

Om de hoeveelheid groen te kunnen behouden, wordt er slim omgegaan met mobiliteit. Zo is er minder ruimte voor verkeer en is er een beperkter aantal parkeerplaatsen. Om de bewoners van Parkrijk wel flexibel vervoer aan te bieden, worden er Hely Hubs geplaatst. Op deze Hely Hubs staan deelfietsen, -bakfietsen en -auto’s die gebruikt kunnen worden gebruikt door de bewoners om toch duurzaam op pad te kunnen. In totaal zullen er acht tot elf mobiliteitshubs openen in deze wijk. Tot nu toe zijn er al drie geopend:

Meer informatie over de Hely Hubs in Parkrijk vind je op hely.com/parkrijk.

HELY HUB PARKRIJK

Woon jij in Parkrijk? Meld je dan aan voor Hely om gebruik te kunnen maken van de deelvoertuigen bij jouw in de buurt. Bovendien ontvang je maandenlang minimaal €10 korting per maand!

AANMELDEN

MELD JE GRATIS AAN VOOR HELY

-

-

-

-

-

-

-

Als er een Hely Hub in de buurt is ontvang je direct een mail om je account mee te activeren. Lees op hely.com/privacy meer over hoe we jouw gegevens verwerken.