ios
android

MELD JE AAN EN ONTVANG WELKOMSTKORTING!

MIJLPALEN

HELY & ASML

In september 2019 zijn ASML en Hely in gesprek gegaan over wat voor soort deelfiets-service zou passen bij de mobiliteitsuitdagingen van ASML. Het bedrijf is snelgroeiend en wil voorkomen dat de verkeersdruk in de regio meegroeit. Daarnaast willen ze ook hun werknemers stimuleren om duurzaam te reizen. Samen zijn we uitgekomen op een back-to-many-service-ontwerp met een innovatieve en open-minded aanpak. Na de succesvolle lancering van de campusfietsen zijn er in 2021 extra hubs toegevoegd op Station Eindhoven (18 septemberplein, inmiddels Station Eindhoven KBC) en P+R Eersel.

Niet alleen is dit de grootste Hely Hub tot nu toe, maar ook is Hely Hub ASML P+R Eersel de grootste e-bike hub van Nederland! Hiermee wordt er weer een stap voorwaarts gezet in deelmobiliteit en duurzaam vervoer.

ASML is een snel groeiend bedrijf en wil voorkomen dat de verkeersdruk in de regio meegroeit. Daarnaast willen ze ook hun werknemers stimuleren om duurzaam te reizen. ASML heeft daarom een extra parkeergelegenheid op afstand gecreëerd. Hier is ook de nieuwe Hely Hub ASML P+R Eersel te vinden. Werknemers kunnen hier hun auto parkeren en pakken vanaf daar de e-bike naar de kantoorlocaties in en rond Veldhoven. Ben je werknemer van ASML, hier kan je meer informatie vinden.

Meer weten over mobiliteitsoplossingen en de Hely Hub bij ASML? Onze Head of Hely, Ingrid Staffhorst, schoof onlangs aan bij de BNR podcast ‘Koplopers’. In dit interview vertelt zij meer hierover. Beluister de podcast hier.

V.l.n.r. Ingrid Staffhorst (Hely), Suzanne Meuwissen (Hely), Michael Baan (Hely), Teun Wartenbergh (ASML), Steven Kraaijeveld (Gemeente Eersel), Bas van der Pompe (Hely)

MEER INFORMATIE?

ONTDEK HELY ZAKELIJK

Hely is jouw mobiliteitspartner voor alle deelbare auto’s en fietsen. We leveren (elektrische) deelauto’s, fietsen en bakfietsen voor jouw eigen Hely Hub, op kantoor of P+R locatie. Bovendien koppelen we ook met externe mobiliteitsplatformen en -aanbieders, zoals Shuttel en NS GO. Zo garanderen wij keuzevrijheid en flexibiliteit voor jouw medewerkers. Klik hier voor meer info of neem via onderstaand formulier contact met ons op.

MELD JE GRATIS AAN VOOR HELY

-

-

-

-

-

-

-

Als er een Hely Hub in de buurt is ontvang je direct een mail om je account mee te activeren. Lees op hely.com/privacy meer over hoe we jouw gegevens verwerken.