ios
android

MIJLPALEN

HELY & ASML

In september 2019 zijn ASML en Hely in gesprek gegaan over wat voor soort deelfiets-service zou passen bij de mobiliteitsuitdagingen van ASML. De doelen: het voorkomen dat de verkeersdruk in de regio toeneemt met de groei van ASML en het stimuleren van duurzaam reizen voor medewerkers. Samen zijn we uitgekomen op een back-to-many-service-ontwerp: diverse transferhubs met fietsen op de campus en op locaties waar medewerkers fietsen kunnen meenemen en achterlaten op iedere hub. Met als kers op de taart: de in januari 2023 geopende hub bij Station Eindhoven Centraal met 250 stallingslocaties. Al snel hebben de ASML medewerkers deze hub gevonden en is deze hub bijna iedere werkdag helemaal leeg. De medewerkers fietsen in 20 minuten van Eindhoven Centraal Station naar de ASML campus.  

Inmiddels staan er ruim 550 e-bikes verdeeld over 17 hubs klaar om ASML medewerkers van en naar hun werkplek te brengen. Vanaf de start zijn er al ruim 175.000 ritjes gemaakt door ASML-ers, waarvan er alleen al 62.147 ritjes zijn gemaakt in 2023!

Fiets & E-bike

550

BESCHIKBARE E-BIKES

17

ASML HELY HUBS

Future proof

62.147

RITJES IN DE EERSTE 6 MAANDEN VAN 2023

Multimodaal mobiliteit

175.000

RITJES IN TOTAAL

BIJDRAGE AAN CO2 DOELSTELLINGEN EN FITHEID MEDEWERKERS

Medewerkers openen en sluiten de fietsen middels de Hely app. Ook kunnen ze daar aangeven wanneer ze problemen met de fiets ervaren en een beoordeling geven aan de rit. Met een gemiddelde van 4.7 op 5 waarderen ASML medewerkers de e-bikes enorm. Hely zorgt voor het onderhoud van de fietsen en de herverdeling van de fietsen over de hubs. Voor ASML draagt dit niet alleen bij aan CO2 doelstellingen maar ook aan goed werkgeverschap en de fitheid van het personeel.

MEER INFORMATIE?

ONTDEK HELY ZAKELIJK

Hely is jouw mobiliteitspartner voor alle deelbare auto’s en fietsen. We leveren (elektrische) deelauto’s, fietsen en bakfietsen voor jouw eigen Hely Hub, op kantoor of P+R locatie. Bovendien koppelen we ook met externe mobiliteitsplatformen en -aanbieders, zoals Shuttel en NS GO. Zo garanderen wij keuzevrijheid en flexibiliteit voor jouw medewerkers. Klik hier voor meer info of neem via onderstaand formulier contact met ons op.