Al je deelvervoer in één app

Ready to go? Meld je aan voor een hub in jouw buurt.

Al het vervoer dat je nodig hebt, in één app

Met Hely reis je slim, leuk en duurzaam! Kies uit je favoriete vervoermiddelen van onze mobiliteitspartners vanuit één simpele app. Ze staan voor je klaar op de Hely Hub in jouw buurt en je ontgrendelt ze via de app. Zo ben je altijd snel op weg. Geen gedoe meer met verschillende apps of tarieven per deelvervoerder. Hely maakt het simpel.

iosandroid
phone
icon

ALLES-IN-ÉÉN

Jij bepaalt hoe je van A naar B wilt gaan: met de (bak)fiets, e-bike, of zelfs een grote stationwagen. De keuze is aan jou.

icon

SIMPEL

Je hoeft je maar één keer te registreren, daarna ontgrendel je via de app alle vervoermiddelen van onze partners uit jouw Hely Hub!

icon

DUURZAAM

Kies jij ook liever voor elektrisch? Met het deelvervoer van Hely draag je bij aan de CO2 reductie en leefbaarheid van jouw buurt!

Prijzen

Eenvoudig toch?
Met een Hely abonnement staan alle vervoermiddelen voor €15,- per maand voor je klaar. De vaste lasten van je e-bike, bakfiets en auto's zijn laag en maandelijks opzegbaar. Vanaf €1,50 per uur ga je al op pad wanneer het jou uitkomt. Zonder kilometer of brandstofkosten.Op basis van het daadwerkelijke aanbod in jouw buurt kunnen onderstaande tarieven nog wijzigen. Bekijk de tarieven voor de hubs in Amsterdam, Delft, Den Haag, Haarlem, Rotterdam en Utrecht.
Eenvoudig toch?
circle
S
€ 1,50
PER UUR
Gewone fiets
e-Bike
MAX. € 7,50 PER DAG
circle
M
€ 4,-
PER UUR
e-Scooter
Bakfiets
MAX. € 20,- PER DAG
circle
L
€ 7,50
PER UUR
incl. brandstof
Kleine auto
Medium auto
MAX. € 37,50 PER DAG
circle
XL
€ 10,50
PER UUR
incl. brandstof
e-Auto
Station wagon
MAX. € 52,50 PER DAG
Plus €15,- maandelijkse abonnementskosten
Wist je dat een kleine auto maandelijks al €200 kost aan vaste lasten? Dan heb je nog geen kilometer gereden (bron Nibud). Bereken de kosten van je huidige auto bij de ANWB
map

Wanneer komt Hely naar mijn buurt?

Sta je te trappelen om Hely in Amsterdam, Delft, Den Haag, Haarlem, Rotterdam of Utrecht te proberen? Meld je hieronder aan of bekijk de pagina van the hub bij jou in de buurt.

Over ons

Hely is een gefunde startup die deelvervoer simpeler en toegankelijker wil maken. Door de diverse vervoermiddelen van meerdere mobiliteitsaanbieders via één app beschikbaar te maken, heeft de gebruiker meer flexibiliteit. Zo wordt delen slimmer en leuker.

We willen de leefomgeving en de duurzaamheid in jouw buurt verbeteren. Doe je mee?

icon

Partners van Hely

  • urbee
  • mywheels
  • cargoroo
  • parkbee
team

Werken bij Hely

We zijn altijd op zoek naar talenten die ons willen helpen om Hely naar een hoger niveau te tillen. Bekijk hier onze vacatures:

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je op de hoogte worden gehouden over Hely? Neem contact op via een van de volgende mogelijkheden:

Contacteer ons

Hely HQ
Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam