ios
android

SENIOR BACK END DEVELOPER

Wil jij impact maken op hoe Nederland reist vandaag en morgen? Kom dan aan boord als onze back end developer!

Header Vacature BackEndDeveloper

Ben jij klaar om te pionieren in de toekomst van de mobiliteit? Bij Hely, een bruisende start-up opgericht door PON en NS, gaan we verder dan eigen auto's en het OV. Wij creëren mobiliteitshubs door heel Nederland, waar onze klanten een breed scala aan voertuigen met elkaar delen - van elektrische auto's tot e-bikes, stadsfietsen en bakfietsen. 

Elke dag zijn we bezig om onze dienst uit te breiden, te verbeteren en nog toegankelijker te maken. Verder is de organisatie plat, dat wil zeggen dat het hele team input geeft op de strategie en regelmatig bijeenkomt om de volgende stappen te bepalen en slimme oplossingen te bedenken.

Als Backend Developer kom je terecht in een team dat out of the box denkt en slimme innovatie hoog in het vaandel heeft staan en heb je de kans om impact te maken op hoe Nederland reist, vandaag en morgen. 

WAT GA JE DOEN?

DIT BEN JIJ

Je bent niet zomaar een Backend Developer. Je bent/hebt:

JOUW NIEUWE TEAM

Een leuk team met de volgende toppers:

DIT BIEDEN WE JE

KLAAR VOOR DE START?

Wil jij deel uitmaken van ons gedreven team en bijdragen aan de revolutie in mobiliteit? Solliciteer dan vandaag nog door je CV en een korte motivatie te sturen naar vacatures@hely.com. We kijken ernaar uit je beter te leren kennen onder het genot van een kopje koffie!

Apply

SIGN UP FOR FREE AT HELY

-

-

-

-

-

-

-

If there’s a Hely Hub near you, you’ll receive an e-mail right away to activate your account. Read more about how we process your data on hely.com/privacy.