MELD JE AAN EN ONTVANG WELKOMSTKORTING!

Hely Nieuws

HELY HUB SLUISHUIS: DE 100E HELY HUB!

Het is officieel! Met de opening van Hely Hub Sluishuis hebben wij onze 100e Hely Hub in Nederland geopend! Met de drie deelauto’s die hier staan is Amsterdam weer een mobiliteitshub rijker en kunnen de bewoners van het Sluishuis duurzaam en flexibel op pad. Inmiddels hebben zo’n 100 bewoners al 300 ritten gemaakt met de Hely deelauto’s. 

19 augustus 2022

DUURZAAM LEVEN MET AUTODELEN

Door het plaatsen van mobiliteitshubs zijn er minder parkeerplaatsen nodig en kan deze ruimte gebruikt worden voor, bijvoorbeeld, meer groen of speelgelegenheid. Door auto’s te delen wordt de noodzaak van het bezitten van een auto verlaagd.

HET SLUISHUIS

Bij de bouw van het Sluishuis is er veel gebruik gemaakt van het waterlandschap waar dit wooncomplex zich in bevindt. Bewoners kunnen met hun bootjes onder het gebouw door de haven invaren na een dagje op het IJ. Naast de bijzondere architectuur is er ook veel aandacht gegeven aan duurzaamheid. Zo zijn de materialen waarmee deze bijzondere constructie is gebouwd maximaal gerecycled, hergebruikt en hernieuwd.

100 HELY HUBS

In februari 2019 opende we onze eerste Hely Hub in Delft. Nu, 3,5 jaar later, hebben wij met trots onze 100e Hely Hub mogen openen in Amsterdam! Met zo’n 3.500 wielen brengen de Hely voertuigen de ruim 6.000 Hely gebruikers op hun bestemming en terug naar huis. Ook bedienen we inmiddels de zakelijke markt met onze deelauto’s en fietsen. Met inmiddels ruim 1.000 (elektrische) fietsen maken medewerkers van onder andere AON, ASML en NWZ hun weg naar hun werk.

BENIEUWD?

In Nederland vind je in 13 verschillende gemeentes Hely Hubs. Neem hier een kijkje of er een Hely Hub bij jou in de buurt zit. Zit er geen? Via apps zoals Gimble of Gayio kun je vinden of er een andere deelvervoer aanbieder bij jou in de buurt zit. Volg ons ook op Instagram of Facebook! Zo blijf je goed op de hoogte of er een Hely Hub in jouw buurt opent. 

MELD JE GRATIS AAN VOOR HELY

-

-

-

-

-

-

-

Als er een Hely Hub in de buurt is ontvang je direct een mail om je account mee te activeren. Lees op hely.com/privacy meer over hoe we jouw gegevens verwerken.