ios
android

MELD JE AAN EN ONTVANG WELKOMSTKORTING!

29 januari 2020

Ook zonder rijbewijs met Hely rijden!

Geen rijbewijs? geen probleem! Voorheen kon je alleen een Hely account aanmaken als je een rijbewijs hebt, tot nu! Je kunt nu kiezen om je account te verifiëren met iDIN, zodat je toegang krijgt tot alle e-bikes en bakfietsen van jouw Hely Hub. Op een later moment kun je altijd nog je rijbewijs koppelen, zodat je ook met alle Hely deelauto’s op pad kunt. Zo wordt duurzaam deelvervoer voor iedereen toegankelijk, ook zonder rijbewijs! 

Hely Nieuws

Rijden met Hely zonder rijbewijs

Ook zonder rijbewijs kun je duurzamere keuzes maken.

We hebben het vaak over het belang van minder vaak de auto pakken, of je eigen auto helemaal vervangen met een deelauto. Zo bespaar je namelijk al heel snel een heleboel CO2 en fossiele brandstoffen. Maar ook als je überhaupt geen auto rijdt, omdat je bijvoorbeeld geen rijbewijs hebt, kan jouw vervoerskeuze grote impact op het milieu hebben.

Als je vaak met het openbaar vervoer naar werk of school gaat kun je heel veel CO2 besparen, door deze rit met de e-bike of bakfiets af te leggen. Je bespaart al 83% CO2 als je de e-bike in plaats van de trein pakt, tot wel 96% als je dit keer niet met de bus gaat!

We helpen je hier graag mee. Daarom willen we de e-bikes en elektrische bakfietsen beschikbaar voor je stellen, door middel van dit Hely account zonder rijbewijs. Een e-bike is namelijk nog steeds heel duurzaam en helpt je zonder te veel inspanning van a naar b te komen. Zo wordt fietsen door weer en wind een fluitje van een cent!

Ready to go?

Neem een kijkje tussen onze FAQ’s voor meer informatie over een Hely account zonder rijbewijs. Kan je niet wachten om op zo’n mooie elektrische (bak)fiets te stappen? Meld je aan via de onderstaande button en ga meteen op pad! 

Aanmelden

ONTVANG NU DE EERSTE MAAND GRATIS!

AANMELDEN

MELD JE GRATIS AAN VOOR HELY

-

-

-

-

-

-

-

Als er een Hely Hub in de buurt is ontvang je direct een mail om je account mee te activeren. Lees op hely.com/privacy meer over hoe we jouw gegevens verwerken.