ios
android

Aan de slag bij Hely!

FLEETMANAGER AT HELY

We're looking for a Dutch speaking fleetmanager.

Hely cargo bike, bike and shared car

Fleetmanager

For this vacancy you need to speak Dutch fluently.

Hely is een start-up opgericht door PON en NS om verder te gaan dan alleen auto’s en treinen: we plaatsen mobiliteitshubs door heel Nederland waar onze Hely-klanten deelbare stadsfietsen, e-Bikes, e-Cargo Bikes, e-Scooters en diverse e-Cars kunnen gebruiken. Zo kan iedereen het beste middel bij de reis kiezen en houden we onze steden gezond en bereikbaar. Al onze voertuigen zijn natuurlijk elektrisch en heel simpel te delen via één app. Zo maken we reizen nog makkelijker en duurzamer!

Het is onze missie om hele nieuwe stadswijken te voorzien een breed pakket vervoersdiensten zodat eigen bezit niet meer nodig is; Mobility as a Service. Elke dag zijn we bezig om onze dienst uit te breiden, te verbeteren en nog toegankelijker te maken. Wil jij impact maken op hoe Nederland reist vandaag en morgen? Kom dan aan boord als onze Fleet Manager!

 

WAT GA JE DOEN?

Onze voertuigen  zijn een belangrijk visitekaartje naar onze klanten. Om te zorgen dat zij een vlekkeloze service ervaren, zijn we op zoek naar een Fleetmanager. Als Fleetmanager ben je verantwoordelijk voor de operationele performance van (een deel van) de Hely voertuigen  bij onze hubs. Je zorgt dat ze maximaal inzetbaar zijn voor onze klanten, en bent aanspreekpunt voor de partners waarmee we samenwerken in bijvoorbeeld de service en onderhoud van onze voertuigen. Je houdt overzicht over de performance van de vloot. hebt oog voor procesverbeteringen, vind het leuk om ze uit te denken en te implementeren. Je bent onderdeel van het Hely Operations & Customer Service, en werkt grotendeels vanuit kantoor. Je werkt samen je collega Fleetmanager en Hubmanager, en daarnaast met de fleetcheckers, die dagelijks op pad zijn om te zorgen dat onze hubs en voertuigen er top uit zien. Uiteraard vind je het ook niet erg om zelf je handen vies te maken.

Als Fleetmanager bij Hely ben je: 

 

DIT BEN JIJ

Net als de andere Hely’s heb jij de motivatie om de wereld een stukje mooier en duurzamer te maken. Je zit aan het begin van je loopbaan, je bent een echte teamplayer en houdt wel van een gebbetje! Je bent hands-on, en service en oplossingsgericht. Je vind het leuk om continue te kijken hoe je processen sneller en slimmer kan inrichten. Je denkt in oplossingen en je neemt hierin graag het voortouw. Je voelt je verantwoordelijk voor het resultaat dat je oplevert en de kwaliteit daarvan.

Daarnaast heb je:

DIT KOMT ERBIJ

KLAAR VOOR DE START?

Herken jij je helemaal in deze vacature en kun je niet wachten om bij Hely aan de slag te gaan? Solliciteer dan voor deze vacature door je CV en een korte motivatie te sturen naar vacatures@hely.com. We hopen je snel beter te leren kennen over een koffietje!

Solliciteren

SIGN UP FOR FREE AT HELY

-

-

-

-

-

-

-

Sign up to stay updated on Hely Hubs near you through our newsletter. If there’s a hub near you, you’ll receive an e-mail right away to activate your account. Read more about how we process your data on hely.com/privacy.