ios
android

Aan de slag bij Hely!

FLEETCHECKER AT HELY (EINDHOVEN REGION)

We're looking for a Dutch speaking fleetchecker.

Hely cargo bike, bike and shared car

Fleetchecker - Regio Eindhoven

For this vacancy you need to speak Dutch fluently.

Hely is een start-up opgericht door PON en NS om verder te gaan dan alleen auto’s en treinen: we plaatsen mobiliteitshubs door heel Nederland waar onze Hely-klanten deelbare stadsfietsen, e-Bikes, e-Cargo Bikes, e-Scooters en diverse e-Cars kunnen gebruiken. Zo kan iedereen het beste middel bij de reis kiezen en houden we onze steden gezond en bereikbaar. Al onze voertuigen zijn natuurlijk elektrisch en heel simpel te delen via één app. Zo maken we reizen nog makkelijker en duurzamer!

Het is onze missie om stadswijken en kantoorgebieden  te voorzien een breed pakket vervoersdiensten zodat eigen bezit niet meer nodig is; Mobility as a Service. Elke dag zijn we bezig om onze dienst uit te breiden, te verbeteren en nog toegankelijker te maken. Wil jij impact maken op hoe Nederland reist vandaag en morgen? Kom dan aan boord als onze Fleetchecker!

 

WAT GA JE DOEN?

Onze voertuigen  zijn een belangrijk visitekaartje naar onze klanten. Om te zorgen dat zij een vlekkeloze service ervaren, zijn we op zoek naar een Fleetchecker in de regio Eindhoven

Verwachtingen:

Als Fleetchecker ben je een onmisbaar onderdeel van het Hely-team en verwachten wij een gezonde combinatie van enthousiasme, zorgvuldigheid en een pragmatische werkwijze. Je wilt graag dat alles tiptop in orde is. Naast jouw oog voor detail ben je servicegericht en heb je technisch inzicht. Verder ben je flexibel en vind je het leuk om uiteenlopende operationele uitdagingen aan te pakken.  

Wat ga je doen als Fleetchecker bij Hely:

In de regio Eindhoven kunnen medewerkers van een grote Hely klant dagelijks gebruik maken van  elektrische én reguliere deelfietsen uit 17 Hely Hubs voor het vervoer tussen de diverse locaties.

Twee keer per week worden de e-bikes herverdeeld tussen de hubs.  Als Fleetchecker ondersteun je iedere zaterdagochtend onze logistieke partner hiermee. In de middag en op een doordeweekse dag ga je zelfstandig op hubronde om diverse werkzaamheden uit te voeren op de 17 hubs. Denk aan: kleine reparaties aan fietsen, banden oppompen etc. Je hebt hiervoor een beschikking over een e-bike.

Tijdens de hubrondes zorg je voor het piekfijn houden van de Hely Hubs. Op basis van een gegeven rooster voer je je taken uit. Op de Hely hub locatie zal je op basis van een gegeven checklist de werkzaamheden afwerken, en zorg je ervoor dat alle Hely voertuigen er netjes bijstaan. Je werkt met verschillende systemen, zoals de Hely backoffice, app en Trello. Je werkt zelfstandig en je communiceert met en rapporteert aan de Fleetmanager. 

Verantwoordelijkheden:

Jouw profiel:

Wij bieden:

Solliciteren

SIGN UP FOR FREE AT HELY

-

-

-

-

-

-

-

Sign up to stay updated on Hely Hubs near you through our newsletter. If there’s a hub near you, you’ll receive an e-mail right away to activate your account. Read more about how we process your data on hely.com/privacy.