ios
android

MELD JE AAN EN ONTVANG WELKOMSTKORTING!

DE HELY BLOGS

VEILIG DE WEG OP MET DICHTE MIST

Rijden in de mist vraagt om wat extra oplettendheid. Met deze 4 tips van Hely weet je precies waar je op moet letten als je de weg op gaat met dichte mist.

DE VOORDELEN VAN DEELVERVOER

Voor sommigen is deelvervoer inmiddels al een deel van de dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse routine. Maar wat maakt deelvervoer nou zo populair?

DE LEUKSTE MUSEA TIPS VAN HELY

Nederland kent ruim 630 musea. Hierin leer je van alles over geschiedenis en wetenschap. Of je kunt indrukwekkende kunstwerken aanschouwen. Wij geven je een aantal leuke tips!

DE LEUKSTE HERFSVAKANTIE TIPS

Inspiratie nodig voor leuke to do's in de herfstvakantie? Wij geven je de beste tips voor jong en oud in Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Utrecht en Rotterdam!

VEILIG DE WEG OP MET STORTREGEN

Welk seizoen het ook is, het kan ineens flink gaan stortregenen. Met zulke weersomstandigheden is het belangrijk dat je je rijgedrag aanpast om je eigen veiligheid en die van anderen te beschermen. Lees meer.

DE VIER LEUKSTE FIETSROUTES IN NEDERLANDS

Als het zonnetje doorbreekt springen we me al te graag op de (elektrische) fiets om één van de vele prachtige fietsroutes in ons land te doen. Wij zetten een aantal leuke en mooie fietsroutes onder elkaar voor...

HELY & ASML OPENEN GROOTSTE E-BIKE HUB OOIT

Hely en ASML openen de grootste e-bike hub in Nederland. Hier staan maar liefst 300 gloednieuwe e-bikes. Hiermee wil ASML de verkeersdruk in de regio in toom te houden. Lees verder.

BACK 2 WORK - DE LOW CAR DIET CHALLENGE

Langzaamaan bewegen we ons weer naar kantoor en de collegezalen. Met de Low Car Diet wordt men aangemoedigd om duurzamer en bewuster te reizen. Lees verder.

Misvattingen over deelvervoer weerlegd

Een deelauto is goedkoper dan een eigen auto, door te reserveren ben zeker van een beschikbare auto en je tweede auto kun je prima vervangen door een deelauto. Lees verder.

VEILIG DE WEG OP IN HET DONKER

Wanneer je in het donker de weg op gaat, is het goed om op een aantal dingen extra te letten. In deze blogpost geven we je 6 tips om veilig de weg op te gaan in het donker.
E-Golf opladen met stekker

VIJF HANDIGE TIPS VOOR DE E-CAR

Bij Hely zijn we fan van e-cars: ze zijn duurzaam, modern en rijden ook nog eens heel lekker! Lees hier de handige tips voor de E-car. Lees verder.
Deelauto's Roosendaal bij de Hely Hub

De gemeente Roosendaal als voorbeeld

Gemeente Roosendaal implementeerde in samenwerking met Hely en Shuttel een pilot die aantoont dat verduurzaming en (toegenomen) mobiliteit elkaar niet hoeven te bijten. Lees hier de casestudy.

THE LAST MILE OPLOSSING MET NWZ

Een interview met het NWZ over makkelijk parkeren en een slimme deelfiets voor the last mile. Lees over de aanleiding naar een nieuwe mobiliteitsoplossing en de ervaring met Hely. Lees verder.

Productiever worden met je vervoerkeuze

Het vervoermiddel dat je kiest voor je rit naar werk of school heeft meer invloed op je productiviteit dan je denkt. We geven je wat tips om alles uit jezelf en je rit te halen, voor een productieve dag! Lees...

VEILIG DE WEG OP TIJDENS EEN HITTEGOLF

Elke type weer vraagt om zijn eigen rijstijl. Niet alleen bij stortregen of dikke mist is het opletten geblazen. Ook bij hoge temperaturen zijn er een aantal dingen om op te letten. Lees verder.
Zuinig-rijden

ZUINIG RIJDEN, HOE DOE JE DAT?

Niet alleen in welk soort vervoermiddel je rijdt, maar ook de manier waaróp je rijdt heeft impact. We geven je een paar tips voor zuinig rijden, zodat je meer brandstof bespaart... Lees verder.

HET MILIEU VERBETEREN MET DEELVERVOER

Deelvervoer wordt elke dag populairder. Niet gek, aangezien deelvervoer een oplossing biedt voor vele maatschappelijke problemen. Zoals het opwarmen van de aarde. Lees verder.

5 REDENEN OM MORGEN DE FIETS TE PAKKEN

Een dagje de auto te laten staan en eens lekker de fiets te pakken is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je gezondheid en je portemonnee. Lees verder

Hoe duurzaam is elektrisch rijden écht?

Een elektrische auto verbrandt geen benzine, maar er komt toch ook CO2 vrij bij het opladen van de batterij? Vandaag geven we antwoord op de vraag hoe duurzaam elektrisch rijden nou echt is. Lees verder.

MELD JE GRATIS AAN VOOR HELY

-

-

-

-

-

-

-

Als er een Hely Hub in de buurt is ontvang je direct een mail om je account mee te activeren. Lees op hely.com/privacy meer over hoe we jouw gegevens verwerken.